Kapcsolat

Stábel Szofi

+36 20 592 1769

Facebook 

Youtube


Írj nekünk!

A Küldés gomb lenyomásával elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

Adatkezelési szabályzat

A személyes adatokhoz csak az illetékes munkaköröket betöltő személyek férhetnek hozzá - magas szintű hozzáférési kontrollok alkalmazása mellett.
A rendszer üzemeltetője nem adja tovább a Felhasználó regisztrált adatait, e-mail címét harmadik félnek.
Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az adatok kezelése során az Üzemeltető az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) rendelkezései alapján jár el, az adatkezelés jogalalapja a felshasználók önkéntes hozzájárulása.
Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. Az adatkezelés jogalapja a 2011. évi CXII. tv. 5. § (1) a) pontja, mely szerint a felhasználó az adatkezeléshez - küldés gomb lenyomása után - hozzájárul. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.
A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata.
Személyes adatokban bekövetkezett változás, illetve a személyes adatok törlése iránti igény a szolgáltatás belső levelező rendszerén küldött levélben kifejezett, írásos nyilatkozattal közölhető. 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!